Notícia

Podi de Laura Orgué en els 10km de la Copa de Europa d'Italia

Autor/a: RFEDI
Laura Orgué ha aconseguit la tercera posició en la cursa de 10 quilòmetres de la Copa d'Europa de Gressoney Saint Jean, a Itàlia. Avui diumenge intentarà mantenir aquesta posició en la prova de persecució.

Aquest cap de setmana l'equip d'esquí de fons espanyol s'ha desplaçat a Itàlia per participar en dues curses de la Copa d'Europa. A la primera jornada, l'esquiadora catalana Laura Orgué (Fischer) ha aconseguit una excel·lent tercera posició en la prova de 10 quilòmetres després d'arribar a meta amb un temps de 29:58.3 .

Laura Orgué ha començat molt fort en la cursa, des de l'inici ha aconseguit tenir bones sensacions i anar avançant ràpidament. A partir del quilòmetre 5, l'esquiadora alemanya i guanyadora de la prova, Stefanie Boehler s'ha enganxat a la corredora catalana i han mantingut un bon pols al llarg de la segona meitat de la cursa. A les zones de pujada, Orgué ha estat més forta, mentre que en els plans ha estat l'alemanya qui aconseguia reduir la distància.

Finalment, Stefanie Boehler s'ha imposat amb un temps de 29:36.1. La segona posició ha estat per a la francesa Anouk Faivre, amb un crono de 29:47.8. Laura Orgué ha estat l'encarregada de tancar el primer podi de la Copa d'Europa de l'estació italiana de Gressoney Saint Jean .

Avui diumenge es durà a terme una prova de persecució , en la qual són vàlids els resultats d'aquesta primera cursa de 10km . L'ordre de sortida estarà marcat per la classificació final de la cursa, de manera que la Laura Orgué sortirà en tercera posició i intentarà lluitar per mantenir aquest top -3 i fins i tot buscar un millor lloc.

Font: RFEDI
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial