Notícia

Neix l'Associació Amics de l'Esquí de Fons

Autor/a: Ràdio Seu
Aquest divendres s'ha presentat a la Seu d'Urgell la nova Associació Amics de l'Esquí de Fons. L'entitat neix amb la idea d'esdevenir un reforç a les iniciatives ja existents per augmentar l'activitat, la competitivitat i la repercussió de l'esquí de fons en el món dels esports d'hivern.

La presentació s'ha fet al Parc Olímpic del Segre, en un acte al qual hi han assistit fondistes, tècnics i representants dels clubs i les estacions. El primer president d'Amics de l'Esquí de Fons serà el fondista alturgellenc Sadurní Betriu, que ha explicat que un dels primers objectius és aconsguir consolidar l'esquí nòrdic de competició i obtenir més recursos.

El grup està format inicialment pels cinc clubs amb més presència en competicions: el CEFUC de la Seu, el CENA de Tuixent, el CE Puigcerdà, el CE Bellver i l'Aran Nòrdic. Tot i això, l'objectiu és que s'hi incorporin més entitats. Una altra de les idees que s'han plantejat és la de consolidar un Equip Català amb presència en algunes competicions europees, al marge de les de primer nivell.

El president de la Mancomunitat per a la Promoció de l'Esquí Nòrdic, Albert Batalla, ha expressat el suport a la idea. Batalla considera que a les estacions també els interessa tot allò que tingui a veure amb la creació de més activitat relacionada amb aquest esport.

L'entitat neix amb el vistiplau de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern. El president de l'FCEH, Òscar Cruz, ha estat present en l'acte de presentació. També hi han intervingut Octavi Galceran i Mario Ruiz.
Font: Radio Seu

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


38%


11%


51%

84 vots