Notícia

Mirambell 25è a la 3era Copa del Món de Lake Placid

En aquests moments, el pilot català ocupa la 25 plaça en el rànquing de la Copa del Món amb 130 punts. Mirambell reconeix que aquest resultat "ha estat discret per tancar la primera part de la temporada".

Desprès d'aconseguir una 23a posició en la 2ona prova de la Copa del Món, el pilot català Ander Mirambell ha finalitzat en 25è lloc en la 3era prova del circuit, celebrada al circuit nord-americà de Lake Placid. Mirambell segueix en bon camí per aconseguir la classificació per els seus segons Jocs Olímpics abans de l'arribada de la Copa del Món a Europa, on se celebraran les cinc últimes proves abans del tall per Sotxi 2014. En aquests moments, el pilot ocupa la 25 plaça en el rànquing de la Copa del Món amb 130 punts.

Mirambell reconeix que aquest resultat "ha estat discret per tancar la primera part de la temporada" i se sent una mica decebut perquè esperava estar més a prop del grup i poder lluitar per la final. La competició va ser menys igualada que en les primeres proves de la Copa del Món. El barceloní reconeix que la seva sortida "ha estat bastant competitiva, però un problema d'adherència en la transició de la corba 1 a la 2 m'ha arrossegat mig segon, ja que aquesta és la zona d'acceleració " . De cara a les pròximes proves, Mirambell es mostra optimista i amb ganes "de poder arribar en el millor estat de forma al Campionat d'Europa i a Sotxi" .

Classificació

1 USA ANTOINE Matthew 1:47.58
2 RUS Tretiakov Alexander +0.63
3 LAT Dukurs Tomass +0.76
24 GBR SMITH Ed 55.37
25 ESP MIRAMBELL Ander 55.48
26 CAN GRESZCZYSZYN Dave 55.58
27 SUI Kummer Lukas 55.66

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny