Notícia

L'andorrana Mireia Gutiérrez, 11a a l’eslàlom de la Copa d’Europa

L'esquiadora andorrana Mireia Gutiérrez ha aconseguit aquest divendres  l’11a posició en l’eslàlom de la Copa d’Europa disputat a Andalo Paganella (Itàlia), en una cursa en què a més ha marcat el millor temps en la segona mànega, amb una baixada perfecta.

Gutiérrez ha fet una primera mànega molt lluitada, sortint amb el dorsal 55 i lluitant contra una pista amb molts forats. El seu temps en la primera mànega ha estat 58.84 segons, quan el millor era 54.02, de la sueca Nathalie Eklund. En la segona mànega, però, Mimi ha estat la més ràpida amb diferència. Només dos corredores han estat capaces de baixar dels 50 segons, però els 49.83 de l’andorrana han estat insuperables. En aquesta mànega li ha tret un segon a Eklund, que a la fi ha estat la guanyadora de la cursa amb 1.44.89. Gutiérrez ha sumat un temps total de 1.48.67 i 28.34 punts FIS (la seva puntuació FIS en eslàlom és
20.06 en la 5a llista).
Amb aquest resultat, Mireia Gutiérrez assoleix un bon resultat que li permetrà agafar punts en la Copa d’Europa així com beneficiar-se d’un millor dorsal en les pròximes curses.
Font: Espai Blanc Andorra

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny