Notícia

Tres podis catalans a la 1era prova de la Copa Catalana en esquí de fons

Autor/a: FCEH
Gral Selles (Bellver), Pepa Garcia (Bellver) i Olga Grau (PEC) van pujar al podi en les categories Càdet, Júnior 1 i Júnior 2, respectivament. "El circuit estava en molt bones condicions i era molt tècnic, ideal per a disfrutar competint", explica Octavi Galceran, Cap de Comitè de Fons de la FCEH.

El diumenge 8 de desembre va arrencar la 9a Copa Catalana d'Esquí de Fons a Font Romeu amb la celebració de la Ronde de La Calme, prova organitzada pel club Nordic 66. Els podis catalans aconseguits en aquesta prova, disputada a la distància de 10 quilòmetres, van ser en categoria Cadet la 2ona posició aconseguida per Gral Selles del BELLVER, en categoria Júnior 1 la 1era posició de la seva companya de club Pepa Garcia i finalment en Júnior 2 la 2ona posició de Olga Grau del PEC.

Envers la participació a la cursa, Octavi Galceran assegura que "Aquesta primera prova del calendari de Copa Catalana no ha tingut massa competidors, donat que els Júniors del Centre de Tecnificació de La Seu d'Urgell eren a Bessans a una prova FIS, així com també alguns corredors francesos del Centre de Tecnificació de Font Romeu"
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial