Notícia

Masella i els seus clubs s'impliquen amb La Marató

Autor/a: Masella
Serà aquest diumenge, 15 de desembre, quan Masella i els clubs d'esquí habituals de l'estació mostraran la seva faceta més solidària. L'estació d'esquí i diversos clubs col·laboraran amb la Marató de TV3 amb una "Baixada Solidària Cronometrada" amb l'objectiu de participar activament amb La Marató, que se celebra aquest diumenge. La "baixada" es farà en format Slalom pel matí a la pista La Pleta i per participar-hi només caldrà fer un donatiu, d'un mínim de 2 € per baixada. No cal dir que la prova serà oberta a tots els esquiadors i surfers.

La Marató de TV3 es fa cada any i té per objectiu recaptar fons  per impulsar la recerca mèdica en alguna malaltia en concret.  Enguany es dedicarà a les malalties neurodegeneratives.

La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 és un dels trets que converteix aquest programa en un esdeveniment únic, en una festa col·lectiva que transcendeix el plató televisiu. Per cada nova edició de La Marató, la ciutadania pren la iniciativa en l'organització d'actes festius que tenen com a objectiu incrementar el marcador del programa. Són moltes les fórmules que les entitats ideen per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Així, trobem que en el miler d'activitats que s'organitzen cada any hi ha concerts, competicions esportives, com seria el cas de Masella i els clubs habituals de l'estació, festivals, caminades o dinars, per esmentar-ne alguns exemples. 

Comentaris

5-10-20-tots
1
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista