Notícia

Firaski: el Mercat de 2a Mà d’esquí i muntanya de la Pobla de Segur

El Club d’Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) organitza, com cada any, la Firaski els dies 7 i 8 de desembre al Pavelló Municipal d’Esports. L’activitat central de la Fira és el Mercat de 2a Mà, on es pot vendre i comprar material relacionat amb la neu, l’escalada o la muntanya.

En l’edició de l’any passat es van posar a la venta gairebé 500 articles al Mercat de 2a Mà. També hi haurà estands amb empreses i entitats del món de l’esquí i la natura, i activitats paral·leles: simulador d’esquí, xerrades sobre allaus i primers auxilis, posada a punt de fixacions, reparació d’esquís, premis del concurs de dibuix infantil i inflables per als més petits.

La Firaski se celebrarà al Pavelló Municipal d’Esports els dies 7 i 8 de desembre de 12 a 14 h i de 18 a 20:30 h. La inauguració tindrà lloc dissabte a les 12:00 h i comptarà amb l’assistència del diputat a la Diputació de Lleida, Xavier Pont; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach; i l'alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera.

Per a tots els interessats a vendre material al Mercat de 2a mà, la recepció es farà demà divendres dia 6 de desembre de 18:00 a 20:00 h i el dissabte de 10:00 a 12:00 h al mateix pavelló.

Durant el cap de setmana també hi haurà inflables per als més petits, una xocolatada i l'entrega de premis del concurs de dibuix infantil en el que han participat els alumnes de l’Escola Els Raiers de la Pobla i l’Escola Vall Fosca.

Xerrades sobre allaus i primers auxilis a la muntanya La secció de muntanya del CEPS ha organitzat una xerrada sobre allaus i una altra sobre primers auxilis a la muntanya al Comú de Particulars. El dissabte a les 18 h es farà “Alerta amb les allaus” a càrrec de Txema Arteta, membre i professor de l’ACNA, amb projecció de la pel:lícula “The fine line”, un documental amb experiències de persones atrapades per allaus i consells de professionals, i a continuació es farà una xerrada d’introducció bàsica al món de la neu i les allaus. El mateix dissabte a les 20 h es farà la xerrada “Primers auxilis a la muntanya” a càrrec de Carlos Fité, tècnic de Transport Sanitari i guia de muntanya, sobre les tècniques i material necessari per als primers auxilis a la muntanya.

La Firaski està organitzada pel CEPS i rep la col·laboració de l’Ajuntament de la Pobla de Segur i el Patronat Municipal d’Esports, la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Jussà, el Consell Esportiu del Pallars Jussà i La Caixa.

Font: Pallarsdigital.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny