Notícia

La catalana Maria Hidalgo, 6a a l'SlopeStyle de Copa d'Europa

Autor/a: Arxiu FCEH - Photoset
El passat divendres 15 de novembre els esportistes de Freestyle del grup de tecnificació de la FCEH van participar en una prova de SlopeStyle Indoor a la Copa d'Europa de Landgraaf, Holanda.

Cal destacar el 6è lloc aconseguit per la jove Maria Hidalgo que a les rondes classificatòries va passar en la 1era posició a les finals. Pau Bartolo va fer 25è i Jan Pujol 52è. Aleix Lopez va lesionar-se el taló en els entrenaments i no va poder competir.

Santi Corral, entrenador i responsable tècnic del grup de tecnificació de Surf de neu valora molt positivament el resultat dels esportistes catalans, "això ens marca un punt de partida per començar la temporada d'hivern i saber a on ens trobem". Santi afegeix que "la varietat de països participants, sobretot europeus i algun americà, va fer que hi hagués molt nivell i més dificultat de classificar-se entre els primers"

Maria Hidalgo (Barcelona, 30-01-1997) forma part, a més, del Club Esportiu Masella Team i la seva especialitat és el Freestyle en surf de neu. El seu lema és un repte que forçosament l'empenta constanment a millorar la seva tècnica: "Sivols alguna cosa, lluita per aconseguir-ho". Doncs aquí la tenim, progressant i avançant cap a noves fites.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial