Notícia

Oscar Cruz: "És necessària una pista fixa per promoure esports de gel"

Autor/a: FCEH
La roda de premsa d'inauguració de Bargelona va tenir lloc ahir al mateix recinte de la pista de gel de Plaça Catalunya i va estar presidit per l'alcalde de la ciutat Xavier Trias que va fer el discurs inaugural. "Encara tinc el disguts de no presentar-nos als Jocs Olímpics". L'alcalde va transmete la necessitat de començar a treballar per poder aconseguir organitzar els Jocs d'Hivern al 2026. Alhora, Oscar Cruz, President de la FCEH, va defensar que "és necessària una pista de gel fixa a l’àrea metropolitana per promoure aquest esport".

Els protagonistes dins de la pista van ser la parella de patinadors i membres del Centre de Tecnificació de la FCEH, Mònica Carratalà i Ton Consul i la patinadora catalana i també membre de tecnificació Irene Manau, que van lluir amb les seves exhibicions.

Van acompanyar a l'alcalde la quarta tinent alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esport de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos; el regidor de Comerç, Consum i Mercat, Raimond Basi; el President de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, Oscar Cruz i el President de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca.

La pista de gel, que arriba a la seva 3era edició, obrirà les portes avui divendres a les 19 h amb 200 metres quadrats més de superfície. Durant el període de vacances escolars, cada dia de 9 a 10 del matí s’oferiran cursos de formació en patinatge artístic, hoquei sobre gel, cúrling i short track. A més, durant el cap de setmana s’hi organitzaran exhibicions amb l’objectiu de promocionar aquests esports.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny