Notícia

Oscar Cruz: "És necessària una pista fixa per promoure esports de gel"

Autor/a: FCEH
La roda de premsa d'inauguració de Bargelona va tenir lloc ahir al mateix recinte de la pista de gel de Plaça Catalunya i va estar presidit per l'alcalde de la ciutat Xavier Trias que va fer el discurs inaugural. "Encara tinc el disguts de no presentar-nos als Jocs Olímpics". L'alcalde va transmete la necessitat de començar a treballar per poder aconseguir organitzar els Jocs d'Hivern al 2026. Alhora, Oscar Cruz, President de la FCEH, va defensar que "és necessària una pista de gel fixa a l’àrea metropolitana per promoure aquest esport".

Els protagonistes dins de la pista van ser la parella de patinadors i membres del Centre de Tecnificació de la FCEH, Mònica Carratalà i Ton Consul i la patinadora catalana i també membre de tecnificació Irene Manau, que van lluir amb les seves exhibicions.

Van acompanyar a l'alcalde la quarta tinent alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esport de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos; el regidor de Comerç, Consum i Mercat, Raimond Basi; el President de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, Oscar Cruz i el President de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca.

La pista de gel, que arriba a la seva 3era edició, obrirà les portes avui divendres a les 19 h amb 200 metres quadrats més de superfície. Durant el període de vacances escolars, cada dia de 9 a 10 del matí s’oferiran cursos de formació en patinatge artístic, hoquei sobre gel, cúrling i short track. A més, durant el cap de setmana s’hi organitzaran exhibicions amb l’objectiu de promocionar aquests esports.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial