Notícia

L'equip d'esquí de fons català prepara la temporada a Prémanon

Autor/a: FCEH
Tots els membres del Centre de Tecnificació de La Seu d'Urgell porten uns dies concentrats a Prémanon, (França). Duran aquesta estada, "els grups d'esquí de fons aprofiten per a dur a terme entrenaments específics, de tècnica i també d'intensitat, per tal de poder preparar la temporada", assegura Octavi Galcerán, Cap de Comitè d'Esquí de Fons de la FCEH.

Els esportistes es troben des del dia 14 de novembre a la localitat francesa realitzant entrenaments en un petit circuit innivat amb neu guardada de la temporada anterior. A la concentració han anat tots els membres del Centre de Tecnificació de La Seu d'Urgell a les ordres del seu entrenador Eduard Pubill, així com l'Equip Sènior, que entrena en Sadurní Betriu. Està previst que tornin el dia 20 de novembre.

Segons explica Octavi Galcerán, Cap de Comitè de Fons de la FCEH, aquesta tècnica del circuit innivit consisteix en fer un dipòsit de neu artificial d'una quantitat de metres cúbics concreta, els quals són recoberts d'escorça vegetal (pellets). Quan les condicions de temperatura de la tardor són les correctes, s'estén la neu en el recorregut i es traça convenientment."En aquest cas és un circuit de 1.100 metres, amb uns bons desnivells, que estan marcats per a poder fer els dos estils d'esquí de fons, clàssic i patinador", afegeix.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny