Notícia

Bones vibracions a l'equip masculí d'esquí alpí català

Autor/a: FCEH
Pol Rocamora, Miquel Mateu i Juan del Campo han estat durant 11 dies preparant l'inici de temporada a Àustria abans de començar les competicions. Els esportistes disputaran a Val Thorens les seves pròximes carreres els dies 26 i 27 de novembre i, segons explica el responsable del grup Joan Orriols "és important perfilar els últims detalls per encarar el circuit de carreres".
Juan Del Campo afirma que "en SL estem a un bon nivell. En GS encara ens falta una mica doncs les condicions de la neu no ens ha permès fer un treball gaire específic”. El seu company Miquel Mateu considera “que hem treballat molt bé per arribar en aquest punt, la forma la seguirem agafant a mesura que passin les carreres”. Pol Rocamora opina que “hem fet una molt bona pre temporada, en GS tenim temps d’agafar la forma fàcilment doncs hem fet una bona base”

Els esquiadors viatjaran a Val Thorens el dia 24. Joan Orriols assegura que “ara comença el circuit, hem seguit el programa tal com havíem plantejat i potser les condicions meteorològiques no han acompanyat en algun moment, però aquest esport és així”.
Font: FCEH

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny