Notícia

El gel pren embranzida a la pista del FC Barcelona

Autor/a: FCEH
Gràcies a un acord entre la FCEH, la Oficina de la candidatura Barcelona-Pirineus 2022 i el FC Barcelona, 24 patinadors van iniciar diumenge entrenaments de short track de forma continuada sota la direcció tècnica de Sandra Gomez. Es tracta d'un grup de patinadors molta qualitat i amb moltes possibilitats de poder aconseguir fites esportives importants en short track a curt i mig termini.

Diumenge dia 17 es va donar una pas endavant molt important pel desenvolupament del short track a Catalunya amb els inicis del entrenaments a la pista de gel del FC Barcelona. Tots el patinadors que han iniciat el entrenaments, amb edats compreses entre els 5 anys i la categoria Sènior, provenen del patinatge de velocitat sobre rodes i la gran majoria ja van participar, al juliol passat, a la concentració de short track que la FCEH va organitzar a Vielha.

Els entrenaments, que es complementen amb sessions off-ice i de patinatge de velocitat en rodes, tindran lloc els diumenges de 7:30 a 9:30 a la pista de gel del FC Barcelona. De moment i fins que s'aconsegueixin les proteccions per a la pista els entrenaments seran bàsicament de tècnica i perfeccionament i es realitzaran les sessions de velocitat i de qualitat quan aquestes arribin.
Font: FCEH
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial