Notícia

Ferran Terra 14è en el Super Gegant FIS celebrat a Tignes

Autor/a: FCEH
L'esquiador català i membre de l'equip masculí de la RFEDI ha aconseguit la 14a plaça en la prova FIS disputada ahir a l'estació francesa de Tignes. La propera competició serà la Copa del Món de Lake Louise que començarà el 30 de novembre.

Ferran Terra va participar ahir, juntament amb el seu company d'equip Paul de la Cuesta, en una prova FIS celebrada a l'estació de Tignes (França). Els dos esquiadors van disputat la cursa de Súper Gegant. Terra va finalitzar 14è amb 52.52 punts, en una cursa on la boira va ser la gran protagonista, dificultant la visibilitat de l'esquiador català en la baixada i obligant a suspendre el segon dels dos Súper Gegants que estaven previstos. Actualment el català, preseleccionat per anar a Sotxi 2014, acumula 48.63 punts FIS.

Per a la seva part, Paul de la Cuesta va acabar 5è amb 51.68 punts, després d'una desafortunada carrera ja que va trencar un dels seus esquís durant la baixada. Després d'aquesta cursa, acumula 31.20 punts FIS. La propera competició per als esquiadors espanyols serà la Copa del Món de Lake Louise (Canadà), on participaran en un Súper Gegant (30 novembre ) i en un Descens (1 desembre) . Aquesta serà la primera Copa del Món per a ells en una temporada on el gran objectiu són els Jocs Olímpics de Sotxi.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny