Notícia

L'ambient d'esquí que es viu a Alp, una de les claus per rebre el títol "Vila Europea de l’Esport 2014"

Autor/a: Ajuntament d'Alp
Un dia històric per Alp. Dimecres 6 de novembre la població ceretana va rebre el títol de Vila Europea de l’Esport 2014 en reconeixement a la qualitat de l’esforç esportiu del municipi en el seu territori. L’acte va tenir lloc a la seu del Parlament Europeu, a Brussel·les, amb la presència de 500 persones de l’àmbit de l’esport de tot el continent.

El premi permet també a Alp integrar-se en una xarxa de ciutats europees compromeses amb l’esport, amb les quals pot compartir idees i experiències, prendre part en debats i formació, i participar dels projectes que l’ACES posa en marxa. A banda d’Ivan Tibau, secretari general de l’Esport, i Ramon Moliner, alcalde d'Alp, la delegació catalana la van completat el regidor d'Esports d’Alp, Miquel Puig; el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, i el director de l'estació d'esquí de Masella, Xavier Nolla.

Aquest guardó és fruit de la visita que la comissió avaluadora d’ACES Europe va efectuar a la candidatura els passats 12 i 13 de setembre, durant la qual va manifestar la bona impressió causada pel municipi, on va dir que es respira esport pels quatre costats i va reconèixer la tasca que les estacions d’esquí de La Molina i Masella realitzen en l’organització d’esdeveniments i com a pulmó esportiu.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat