Notícia

L'ambient d'esquí que es viu a Alp, una de les claus per rebre el títol "Vila Europea de l’Esport 2014"

Autor/a: Ajuntament d'Alp
Un dia històric per Alp. Dimecres 6 de novembre la població ceretana va rebre el títol de Vila Europea de l’Esport 2014 en reconeixement a la qualitat de l’esforç esportiu del municipi en el seu territori. L’acte va tenir lloc a la seu del Parlament Europeu, a Brussel·les, amb la presència de 500 persones de l’àmbit de l’esport de tot el continent.

El premi permet també a Alp integrar-se en una xarxa de ciutats europees compromeses amb l’esport, amb les quals pot compartir idees i experiències, prendre part en debats i formació, i participar dels projectes que l’ACES posa en marxa. A banda d’Ivan Tibau, secretari general de l’Esport, i Ramon Moliner, alcalde d'Alp, la delegació catalana la van completat el regidor d'Esports d’Alp, Miquel Puig; el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, i el director de l'estació d'esquí de Masella, Xavier Nolla.

Aquest guardó és fruit de la visita que la comissió avaluadora d’ACES Europe va efectuar a la candidatura els passats 12 i 13 de setembre, durant la qual va manifestar la bona impressió causada pel municipi, on va dir que es respira esport pels quatre costats i va reconèixer la tasca que les estacions d’esquí de La Molina i Masella realitzen en l’organització d’esdeveniments i com a pulmó esportiu.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat