Notícia

Ferran Terra és a Pitztal preparant-se per la Copa Europa i Copa del Món

Autor/a: Arxiu FCEH
L'esportista català i membre de l'Equip d'Esquí Alpí de la RFEDI, Ferran Terra, ja està preparat per començar la temporada. Per arribar a les primeres proves de Copa d'Europa i Copa del Món amb bones sensacions i amb opcions d'aconseguir els seus objectius, l'equip es troba aquests dies entrenant a Pitztal, Àustria.

Tant ell com el seu company d'equip Paul de la Cuesta comencen ja les competicions de Copa d'Europa i del Món de velocitat de la temporada 2013-14. El dia 3 de novembre els esportistes de la RFEDI es van desplaçar juntament amb els seus entrenadors a l' estació austríaca de Pitztal per entrenar.

A priori, tots dos corredors havien de participar els dies 3 i 4 en les dues primeres carreres de Súper Gegant de la Copa d'Europa a Reiteralm (Àustria), però les condicions meteorològiques van obligar a l'organització a canviar el calendari, de manera que es duran a terme els propers dies 19 i 20 de novembre.

Amb aquesta modificació de dates, l'equip ha optat per entrenar durant uns dies en Pitzel i després participar en dues curses FIS a Tignes ( França ) els dies 14 i 15. D'aquesta manera, tots dos corredors estaran a punt per a l'inici de la Copa d' Europa.

Després de participar en les primeres proves de la Copa d' Europa, Ferran Terra i Paul de la Cuesta volaran cap a Canadà per participar en dues curses de la Copa del Món: el Descens i el Súper Gegant de Lake Louise , els dies 30 de novembre i 1 de desembre, respectivament . Tots dos esquiadors ja van participar en aquestes proves la temporada passada , de manera que coneixen la pista i ja compten amb més d'experiència en el màxim nivell mundial d'esquí.

Font: Toti Rosselló - FCEH

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny