Notícia

Les estacions d'esquí andorranes han contractat 1.300 treballadors per a aquest hivern

Els dominis andorrans de Grandvalira i Vallnord contractaran gairebé 1.300 temporers per a una campanya que està previst finalitzar el 21 d’abril de l’any que ve, darrer dia de les vacances de Setmana Santa. L'estació d'esquí de fons de la Rabassa, Naturlandia donarà feina a una vintena de treballadors que s’afegiran als que ja estan fixos en plantilla, que també fan feines de reforç a les pistes d’esquí de fons. En aquest cas, i si el temps acompanya, ja sigui en forma de nevades o de fred que permeti fer ús del canó de neu artificial amb què compta la Rabassa, es preveu obrir l’estació pel pont de la Puríssima.

Segons informa avui el Diari d'Andorra, el domini de Grandvalira, que ja ha tancat el procés de selecció de personal, tindrà aquesta temporada uns 1.240 treballadors, tot i que des del domini s’adverteix que encara és una xifra provisional. A la plantilla de les tres societats que conformen Grandvalira (Nevasa, Saetde i Ensisa) hi ha 584 treballadors fixos i la resta, uns 650, seran temporers contractats per a l’hivern. Prop del 50% són residents o nacionals al país.

Quant al domini de Vallnord, contractarà per a aquest hivern 630 treballadors temporers, 190 per a Ordino-Arcalís i 440 per a Pal i Arinsal. La plantilla la tanquen 91 persones més que treballen durant tot l’any a l’estació. Respecte de l’origen dels temporers, Vallnord segueix la mateixa línia de la temporada passada, quan el 60% d’aquests treballadors residien al país.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny