Notícia

Resultats de la 6a Val d'Aran Roller

Autor/a: ANEC
L'escenari de la cursa ha estat diferent al de la passada edició de 2012 perquè els aiguats de la passada primavera van malmetre la carretera d'Artiga de Lin. Les esquiadores catalanes del CEFUC Berta Morral i Carola Vila i el català Felix Oyarzabal del ANEC han fet primers a les distàncies de 12, 5,5 i 1,5 quilòmetres respectivament.

Aquest diumenge 13 d'octubre l'Aran Nordic Esqui Club (ANEC) ha acollit l'organització de la 6a edició de la Val d'Aranroller, prova d'esquí de rodes en estil clàssic, que aquest any ha canviat el seu recorregut i s'ha traslladat a les proximitats de la Bassa d'Oles, on hi ha hagut l'arribada per a totes distàncies. La prova, puntuable per a la Copa Catalana d'esquí de rodes 2013, ens ha deixat els següents resultats:

En la distància de 12 quilòmetres i en categoria masculina, l'esquiador vasc del CVC Josu Erkizia s'ha dut la primera posició amb un temps de 0:47:34. La millor marca catalana en aquesta distància ha estat aconseguida per Sadurní Betriu del CEFUC  (4t lloc i un temps de 0:49:54). Pel que fa a les dones, s'ha proclamat campiona dels 12 quilòmetres i amb un crono de 0:58:25, la catalana Berta Morral del CEFUC. Lydia Iglesias del ANEC ha arribat molt a prop d'ella en 0:59:00.

En la distància de 5,5 quilòmetres i en categoria masculina, el primer esgraó del podi ha estat per l'aragonès Jorge Saura, mentre que el segon i tercer podi els han ocupat els catalans Marc Perez i Mikel Irizar del ANEC. En categoria femenina, la primera posició ha estat per a Carola Vila del CEFUC (0:37:10), segona per a Maria Iglesias del ANEC (0:39:25) i tercera per a Mònica Doria del CEFUC (0:41:43). Finalment, en la distància de 1,5 quilòmetres el guanyador masculí ha estat Felix Oyarzabal del ANEC i la guanyadora femenina la basca Olaia Plazas.

Enllaços relacionats
Resultats 6a Val d'Aran Roller
Font: FCEH

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny