Notícia

Puigmal ja no obrirà aquesta temporada

Autor/a: Web Puigmal.fr
Última de les reunions informatives sobre l'estació d'esquí de Puigmal després de la dissolució de la societat gestora pel prefecte l'1 de juliol de 2013. Després de Palau de Cerdanya, Santa Llogaia, Sallagosa i Nahuja, ahir al vespre va arribar el torn a la reunió més esperada, la definitiva i concloent: la d'Err, municipi en el terme municipal del qual es troba l'estació d'Esquí de Puigmal. Err és també el més implicat accionarialment. Segons explica L'Independdant, rotatiu de la Catalunya del Nord, la reunió va ser llarga i complexa.

El nombrós públic que va assistir a la reunió informativa es va fer càrrec de les dificultats del sindicat que gestiona l'estació. La reunió, contra tot pronòstic, va ser seguida amb calma i expectació per saber com es repercutirà el deute acumulat a les instal·lacions de la cara nord del Puigmal. El municipi d'Err haurà d'assumir 4 milions d'euros de deute bancari i fins a 1,8 milions per dèficit d'explotació i prendre la la decisió definitiva i més dolorosa: tancar l'estació aquest mateix hivern. I el pitjor de tot és que no hi ha una recuperació possible o imminent.

Al final de la reunió, però, va quedar en l'ambient una sensació encara més inquietant perquè el futur que li espera a Puigmal saben que, més tard o més d'hora, és el que li espera a alguna altra estació de l'Alta Cerdanya.
Font: L'Independant

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots