Notícia

Reportatge del programa Central de Neu sobre el centre Staps de Font-Romeu

Un nou reportatge de Central de Neu. En aquesta nova edició el programa s'ha centrat amb les joves promeses de l'esquí de muntanya de la FEEC i la Federació Andorrana de Muntanyisme. Aquests joves estudien al centre STAPS de Font-Romeu, la facultat de ciències de l'esport que depèn de la Universitat de Perpinyà. Aquest centre els permet estudiar i entrenar, un fet clau per a aquestes joves promeses (i realitats) de l'esquí de muntanya. Un reportatge protagonitzat per els esportistes Inka Bellés, Nil Cardona, Helena Salvany, Jaume Planella i Genís Zapater.

El programa "Central de neu" es pot veure durant la temporada d'hivern en cadenes de televisió d'Andorra i en més de 30 canals de televisió. El programa està dirigit per Albert Ferrer, que després de conduir el programa Tot Neu d’Andorra TV al llarg de sis temporades (2001-2007), es va tornar a posar al capdavant d’un programa de neu, amb noves idees, nou format, però també més continguts.

“Central de neu” va néixer amb la vocació de reflectir tots aquells aspectes interessants que envolten el món de l’esport blanc i l’esquí als Pirineus Catalans i Principat d’Andorra, amb un format dinàmic, amb reportatges breus, novetats a pistes, formació, notícies d’actualitat, esdeveniments, competicions, freeride, surf de neu i l'estat de les pistes, sense oblidar disciplines com ara l’esquí de muntanya o l'esquí de fons.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots