Notícia

Continuen els dubtes i les incerteses amb l'estació d'esquí de Puigmal

Autor/a: Captura de pantalla
Quatre reunions i cap resultat concret. Aquest seria el resum sintetitzat de les reunions realitzades, els mesos d'agost i setembre, per part dels ajuntaments implicats en la gestió de l'estació d'esquí de Puigmal, a l'Alta Cerdanya.
Des que es va dissoldre el sindicat que gestionava l’estació d’esquí de Puigmal, el passat 1 de juliol, s’han fet diverses reunions públiques amb l’objectiu d’explicar les raons i conseqüencies de la dissolució.

El sindicat està format pels ajuntaments de Sallagosa, Estavar, Nahuja Palau, Sainte Léocadie, a més d’Err, que acull l’estació en el seu terme municipal, municipi que segons publica la premsa nord-catalana encara té pendent explicar la dissoclució als veïns del poble. Aquesta serà la darrera reunió que queda per fer, i és també la més esperada per esbrinar com acaba la dissolució i els deutes generats. Err és el municipi amb més responsabilitats en la gestió de l'estació ja que el 60% de les accions són de la seva titularitat.

No obstant en les reunions que s'han fet fins ara ningú s'acaba de creure que l'estació de la cara nord del Puigmal no obrirà.  Les administracions implicades, Ajuntaments, Consell Regional i Consell General, continuen treballant amb la possibilitat de que a darrera hora es trobarà una fòrmula que permeti obrir els remuntadors. A la darrera reunió, a Nahuja, els convocants van admetre públicament que hi ha bona predisposició per part de tots els implicats, però la bona voluntat topa amb la realitat: cap expert en gestió veu clara la possibilitat d'invertir els resultats negatius de l'estació. Hi ha massa visions i posicions no coincidents per part de les administracions i, davant el dubte i les perspectives poc positives, les autoritats no es decideixen i continuen dubtant què fer mentre l'hivern, o la temporada de neu, s'apropa en el calendari.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots