Notícia

L'Alt Urgell valora positivament la possible candidatura Barcelona-Pirineus 2020

Més reaccions i també positives les que arriben de les comarques de neu catalanes. Avui el vist-i-plau també ha arribat des de la comarca de l'Alt Urgell i la seva capital. L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, remarca la importància dels tràmits en uns jocs que ''podrien posar els Pirineus al món". I afegeix: "Cal fer una feina seriosa i rigorosa perquè es facin realitat" en declaracions recollides per Ràdio Seu.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro, valora la feina feta fins ara. "És important que es digui que ja s'està preparat, amb una candidatura potent i a punt per presentar-se", indica.

L'Alt Urgell, comarca amb tradició en els esports de neu i amb força practicants d'esquí nòrdic, podria ser una de les comarques beneficiades en cas que la candidatura Barcelona-Pirineus tiri endavant. La comarca acull les estacions d'esquí nòrdic de Tuixent La Vansa i Sant Joan de l'Erm.

La millora de les comunicacions i la possible ubicació d'alguna prova al seu territori són algunes de les raons que fan que l'Alt Urgell se'n pugui beneficiar directament. Avui per exemple s'ha fet públic que s'està buscant l'espai idoni per a les proves  d'esquí de fons i que estaria situat al pla de les Forques, que unes fonts ubiquen a prop de la collada de Toses mentre que altres ho fan a tocar de La Seu d'Urgell.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny