Notícia

Xavier Trias: "Ho tenim tot preparat per tirar endavant la nostra candidatura dels jocs d'hivern"

Autor/a: Captura de pantalla
Un cop conegut que Madrid no serà la seu dels Jocs Olímpics del 2020, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va anunciar la intenció de tirar endavant la candidatura Barcelona-Pirineus als Jocs Olímpics d'hivern del 2022. Trias afirma que ja ho tenen tot preparat i que només s'han de reunir amb el Comitè Olímpic Espanyol per prendre una decisió definitiva. Abans del 7 d'octubre s'hauria de fer oficial aquesta nova candidatura olímpica per a la ciutat de Barcelona.

Xavier Trias, en declaracions a Televisió de Catalunya, afirma: "Nosaltres ho tenim tot preparat, ens hem de reunir amb la gent del Pirineu. Tenim tot el dossier preparat. Només hem de parlar amb el Comitè Olímpic Espanyol per si estan disposats a tirar endavant aquesta aventura". I ha afegit: "Jo crec que és una bona aventura per a la ciutat de Barcelona, i hem d'estudiar bé què convé, si el 22, el 26... el 30".

Trias també va ser entrevistat a Catalunya Ràdio, on va tornat a felicitar Tòquio, i va animar a que Madrid aprofiti el llegat de la seva candidatura, de gran potencial humà i professional, per seguir apostant per l'esport com a eina de cohesió social. Preguntat sobre si l'elecció de Madrid hagués perjudicat les aspiracions de Barcelona, Trias ha contestat: "Sí, això és veritat, si ens haguéssim trobat amb una Madrid organitzant els Jocs de 2020, nosaltres ens hauríem d'haver replantejat els Jocs de 2022 i hauríem hagut de posposar-los per al 2026 o 2030".

Font: 324.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny