Notícia

Baqueira Beret va donar per finalitzada la temporada d'estiu diumenge passat

Autor/a: Facebook Baqueira Beret
Acabat l'agost la majoria d'estacions catalanes que tenien obertes algunes instal·lacions a l'estiu van tancant. Aquest és el cas de Baqueira Beret, que diumenge passat va donar per acabada la temporada d'estiu. L'estació aranesa ha tingut obertes part de les seves instal·lacions els mesos de juliol i agost. Les activitats d'estiu que oferia el sector de Beret permetien combinar esport i el relax.

Les activitats de natura com el senderisme, la bicicleta de muntanya i les excursions fins al cim del Blanhiblar han estat les activitats més populars a l'estació. Els clients també han viscut les emocions dels esports d'aventura com el barranquisme, l'escalada i el ràfting. Els més petits de la família han pogut gaudir amb els jocs a l'aire lliure i en plena natura que s'han proposat des de l'estació.

Les activitats han comptat amb l'assistència de guies de muntanya, de natura i animadors esportius que han assistit als clients en totes les activitats programades durant l'estada a Baqueira.
L'hotel Montarto ha tingut les portes obertes aquests dos mesos donant el contrapunt lúdic i de relax amb el seu jardí i piscina permetent gaudir d'unes vacances úniques a la Vall d'Aran.

El telecadira del Blanhiblar va obrir el dia 13 de juliol i va tancar el 31 d'agost permetent pujar vianants i també bicicletes per després baixar per les camins de tornada a Beret. Al capdamunt del Blanhiblar estava obert el bar Eth Barralh (Bar amb solàrium) a 2.220 m, una instal·lació que els dies amb cel clar permetia oferir unes vistes excepcionals. A la cota 1.850 de Beret també va funcionar la Cafeteria Audeth.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny