Notícia

Port del Comte proposa buscar la cançò que millor s'identifiqui amb l'esquí

Sovint, quan anem a esquiar o surfejar, ens fa la sensació que ens dirigim cap al nostre "paradís" particular. I sovint el "paradís", en l'imaginari col·lectiu de l'esquiador, s'identifica majoritàriament amb un paisatge idíl·lic, com ara una muntanya que acaba de rebre una nevada generosa, amb els pins o avets carregats de neu a les branques. Per això molt sovint, com passa a les millors pel·lícules, l'entrada al "paradís" convé fer-la acompanyada d'una música celestial.  Doncs això és el que, també sovint, fem sense ser-ne del tot conscients quan en anem amb el nostre cotxe tot fern quilòmetres camí de la nostra estació d'esquí de referència. Ens agrada fer-ho acompanyats d'aquella música que ens agrada, que ens motiva i dóna més força encara per passar un gran dia a la neu.

Doncs això és el que proposen a l'estació d'esquí de Port del Comte: trobar una cançò, una melodia, que s'identifiqui millor amb el fet de passar un dia a la neu, ja sigui esquiant o surfejant. Ahir l'estació del Solsonès va convidar als seus seguidors a Facebook a buscar cançons-esquí. La iniciativa ha tingut molt bona acollida amb més de 29 propostes, d'entre les quals sembla que de moment destacaria la cançò "Midniht City", entre d'altres.
A Port del Comte doncs comencen el període post-estival amb una proposta ben original, que a més ha aconseguit la participació activa i emotiva dels seus seguidors. Ens agrada, i molt!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny