Notícia

El Club Esquí Solsona organitza nous actes amb motiu del seu 40è Aniversari

Autor/a: Port del Comte
Al llarg d'aquest 2013 el Club Esquí Solsona, fundat l'any 1973, ha estat organitzant diverses activitats algunes de les quals va estar explicant el seu president, Marc Rafart, a l'entrevista que el Diari de la Neu li va fer el passat mes de juny.
Aquest mes de setembre, un cop acabat el perídoe estival, l'entitat recupera l'activitat i programa nous actes amb motiu de la cloenda del 40è aniversari. Així doncs el dissabte 14 de setembre, a les 17:30h a la Sala d’Actes del Casal de Cultura i Joventut (al Passeig Pare Claret, 24) de Solsona s'organitza una conferència que porta per nom “El dopatge a l’esport de base. Ensenyar a no enganyar-se”. Aquesta xerrada en format ponència anirà a càrrec de Sylvana Mestre, Presidenta del Comitè Tècnic d’esquí alpí del IPC (Comitè Paralímpic Internacional), membre del Comitè d’Educació de la WADA (Agencia Mundial Antidopatge) i cofundadora de l’Associació Play&Train d’ajuda als discapacitats en la pràctica de l’esquí.
Una hora més tard la ponència tindrà continuïtat amb la xerrada "Breu repàs a la història de l’esquí alpí a la comarca del Solsonès: De 1941 fins els nostres dies”. Tots aquests actes són organitzats pel Club Esquí Solsona.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny