Notícia

El CAEI ha començat la temporada 2013-14 a la gelera de Tignes

Autor/a: CAEI
Els diferents equips de competició del CAEI (Club Aranès d'Esports d'Iuern) s'han estat entrenat a la neu durant els mesos de juny i juliol. D'aquesta manera la temporada de neu 2013-14 ja ha començat per al Club Aranes a la gelera de Tignes, als Alps francesos.

La primera concentració a Tignes, a la Savoia francesa, va estar enfocada com una posada a punt per a tots els corredors i tècnics dels grups de competició d'alevins i infantils. Els entrenadors aprofiten per treballar en conjunt i planificar conjuntament el planning d'estiu i preparar la forma d'entrenar i treballar als seus corredors.
Els alevins van entrenar amb Oriol Guinart com a coordinador, realitzant la majoria dels entrenaments de base i de perfeccionament. L'equip d'infantils, sota la coordinació de Juanka Ramos, va realitzar un entrenament de tècnica de base i esquí lliure durant set i deu dies per preparar bé el que seria la posterior concentració.

A finals de juliol els infantils es van tornar a desplaçar a Tignes, on ja van realitzar un treball més específic i gràcies al bon temps i les bones condicions de neu es va poder dur a terme un magnífic treball d'introducció al GS i SL.

Encara que en les concentracions de neu també s'aprofita molt per poder entrenar la preparació física, a finals d'agost està prevista una concentració específica de preparació física que es realitzarà a la Val d'Aran, aprofitant les bones instal·lacions esportives que ofereix l'Aran per posar en forma a tots els corredors de competició. La preparació física està coordinada per Juanka Ramos, preparador físic del CAEI, que està treballant ja des de la base totes les qualitats físiques que puguin ajudar a millorar la tècnica dels atletes a la neu.

S'aprofita també aquesta setmana de físic per reunir els corredors i enllaçar aquest físic amb l'última concentració de neu estival que es durà a terme a Saas Fee (Suissa), completant així un bloc important de treball que permet als corredors poder entrar de ple amb el treball específic a la tardor.

Amb els programes d'estiu que ofereix el club Aranes als seus corredors poden esquiar més de 45 dies d'estiu i tardor, podent així començar amb unes òptimes garanties la temporada d'hivern a l'estació de Baqueira Beret que és on el club Aranes té la seva base hivernal.
Font: CAEI

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny