Notícia

La BTT es consolida com a activitat d'estiu a les estacions andorranes

L’oferta d’activitats d’estiu a les estacions té una proposta que s’ha convertit en l’estrella de la temporada: el bike park I en el cas de Pal, a Vallnord, que acaba d’acollir la Copa del Món de BTT, el circuit ja s’ha fet un nom entre els aficionats a aquesta pràctica i cada any són més els clients. Aquesta consolidació l’han detectat, també, els comerços especialitzats.
El director general de Vallnord, Martí Rafel, en declaracions a Diari d'Andorra va explicar que es tracta de l’activitat que més èxit té i que enguany, gràcies a la Copa del Món, s’ha n’ha fet molta més promoció. Una contrapartida a l’efecte negatiu que ha tingut en els comptes el fet d’haver de tenir el circuit tancat mentre es desenvolupava la competició.
   
Amb tot, la crisi també es deixa sentir i els comerciants diuen que la facturació està per sota que la de l’estiu passat.El balanç del primer mes d’estiu a les estacions és irregular. Des de Vallnord, Martí Rafel va reconèixer que mentre que el juny va ser millor que el del 2012, el juliol s’ha quedat per sota, sobretot pel mal temps. Una sensació semblant a l’expressada pel cap de desenvolupament de negoci d’Ensisa, Jordi Pujol, que va explicar que mentre algunes propostes com el golf o el bike park es mantenen –en el cas del circuit de bicicletes afavorit també per la Copa del Món de Vallnord–, el Family Park de Canillo ha registrat menys visitants. Les dues estacions, però, esperen que el mes d’agost les xifres millorin, ja que és quan l’ocupació és més elevada.
Font: Diari d'Andorra

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots