Notícia

Vallter 2000 senyalitza el naixement del riu Ter

Autor/a: Consorci del Ter
El Consorci del Ter, l’Ajuntament de Setcases i l’estació d’esquí i muntanya Vallter 2000 han instal·lat aquest juliol un cartell informatiu per senyalitzar el naixement del riu Ter, situat entre els trams superiors de les pistes d'alpí El Xalet i Bac Barquins. 
El cartell ha estat finançat pel Consorci del Ter i la instal·lació ha anat a càrrec de Vallter 2000. El cartell explica el naixement del riu, el seu recorregut i com Ulldeter ha estat un referent de l’excursionisme català.
També es parla de la Ruta del Ter, el recorregut promogut i gestionat pel Consorci del Ter, que permet enllaçar a peu i en bicicleta el naixement del riu a Ulldeter (Setcases) amb la desembocadura a la Gola del Ter (Torroella de Montgrí-l’Estartit). L'estació de muntanya acull fins el 20 d'agost l'exposició “BiodiversiTER: La recuperació d’hàbitats riparis al riu Ter”.

Una de les activitats pròpies de Vallter 2000 per oferir als clients durant el període d'estiu és precisament el fet de conéixer el naixement del Ter. L'accés és molt fàcil i còmode amb el telecadira Jordi Pujol, que sortint de la cota 2.135 arriba a la cota 2.535, on s'hi troba la Cafeteria Les Marmotes. A pocs metres d'aquest bar-cafeteria hi ha la surgència d'aigua que dóna orígen al riu més important de les comarques gironines.
Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


38%


11%


51%

84 vots