Notícia

Vallter 2000 acollirà aquest diumenge la Copa Catalana Trial ’13 X-UP Energy

Autor/a: Vallter 2000
Vallter 2000 acull aquest diumenge, dia 21, una nova edició de la Copa Catalana de Trial X-UP Energy. Aquesta competició, organitzada per Trialsport, compta amb un total de sis proves repartides entre els mesos de maig i de novembre, la tercera de les quals té lloc a les instal·lacions de l’estació de Vallter del Grup FGC.
Així, un número important d’esportistes d’alt nivell es disputaran aquesta competició, i com sempre, la trobada no oblida la base, representada en les competicions de les categories Kid’s Cup i Open Cup per promocionar les joves promeses de l’esport.
Es disputaran les categories de prebenjamins (5 i 6 anys), benjamins (7 i 8 anys), principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys), infantils (13 i 14 anys), cadets (15 i 16 anys); així com també les de l’Open Cup on els participants escullen el nivell que millor s’adapta a ells sense limitació d’edat i amb els nivells blanc, blau i verd.
Aquest any com a novetat s’incorpora el nivell taronja. La competició començarà a les 9h del matí del diumenge i es preveu que cada cursa tingui una durada de 3 hores més 30 minuts de penalització. L’hora de sortida marca l’inici del temps de cursa per a cada participant. Un any més, les inscripcions es poden fer de manera anticipada fins el dimecres abans de la prova a www.trialsport.es o bé el mateix dia de la prova a partir de les 8.30 h del matí

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny