Notícia

La Vertical Cabanera, 4a cronoescalada al Montsant de Pallars, aquest dissabte 13 de juliol

Autor/a: Web Vertical Cabanera
La quarta edició de la Vertical Cabanera tancarà el dissabte 13 de juliol la quarta edició de la Copa Catalana de Curses Verticals de la FEEC. Organitzada pel Club d’Esquí La Pobla de Segur SE, la cursa supera en 5,2 quilòmetres els 1.436 metres de desnivell que separen la població de Capdella (Vall Fosca, Pallars Jussà) del Montsent de Pallars (2.883 m). La sortida es farà entre les 9 i les 9.15 h.

També es farà una cursa reservada als juvenils, de 730 metres de desnivell positiu, que acabarà al Pk 3,060 de la cursa. En aquest punt hi trobareu un planell de 50 metres on estarà emplaçat el primer avituallament, sòlid i líquid. La cursa continuarà per una arrodonida carena, més suau que la primera part del recorregut. El darrer tram torna a redreçar-se fins assolir el cim del Montsent de Pallars. Cal assenyalar que l'organització també ha preparat una caminada.

Enguany el descens no es farà pel mateix recorregut que la pujada. L'organització ha habilitat un traçat que passant per la presa de Sallente conduirà els participants fins al pla de Tuberia, on es farà un dinar i l'entrega de trofeus. Un itinerari que permetrà els participants baixar més còmodament i gaudir d'unes fantàstiques vistes de la Vall Fosca.

Font: Web Vertical Cabanera - FEEC - CEPS

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny