Notícia

El Club d'Ski Inline de Barcelona ja disposa de l'estadi urbà a la zona Fòrum

Autor/a: Club Ski Inline Barcelona
El club d'esquí en línia de Barcelona ja disposa d'estadi urbà permanent. Es tracta de l'IAS Fòrum per a la pràctica del Inline Alpine Ski i que permetrà fer-hi entrenaments i competicions. El Club Ski Inline fa una crida a clubs i corredors per donar la primera empenta a aquest esport, que si bé desconegut fins ara a l'Estat espanyol ja ha agafat molta força a tot el món, tant entre patinadors de totes les modalitats com entre els esquiadors.

Precisament està previst que entre els mesos de setembre a novembre es celebrin a l’esmentat estadi de la zona Fòrum els primers Campionats de Catalunya i d’Espanya. L’estadi  està disponible per a entrenaments a nivell individual o per clubs, tan de forma compartida com exclusiva (cal demanar condicions de lloguer de la pista). A més, per aquells clubs que els hi resulti complicat el desplaçament i per tal de facilitar-los els entrenaments, disposen del material necessari en règim de venda o de lloguer.

Què és Inline Alpine Ski?

L’eslàlom en línia o de carrer és una barreja d'esquí i patinatge en línia i per la seva pràctica n’hi ha prou amb un carrer pavimentat en pendent i marcat amb pals d'eslàlom especial. Es un esport de gran projecció a Europa i que ha estat anomenat candidat com a nou esport pels jocs olímpics del 2021.

Introducció a Catalunya i Espanya

SCB ha estat anomenada pel World Inline Alpine Commitee com el seu braç oficial a Espanya pel desenvolupament d'aquest esport en totes les seves facetes, formació
d'entrenadors i practicants, curses, cronometratges, rànquings nacionals. Com a pas inicial d’aquesta tasca, han començat els entrenaments oberts a l’estadi IAS Fòrum espai que, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, disposen des d’ara al Port Fòrum. Aquest estadi s’ajusta a les necessitats per a la bona i segura pràctica d’aquest esport.

Entrenaments i competicions:
Des d’ara l’estadi romandrà generalment obert els caps de setmana per entrenaments lliures d’aquells patinadors que estiguin interessats en la pràctica d’aquest innovador i atractiu esport. Consultar jornades i horaris a la web www.inline.skibcn.com.

De setembre a Novembre 2013 es disputaran les primeres carreres open i el primer Campionat de Catalunya, al novembre tindrà lloc el Campionat d’Espanya amb la intervenció de patinadors d’altres comunitats que també han començat la pràctica d’aquest esport. Els calendaris oficials es publicaran a la web del SCB (www.skibcn.com).

SCB Club Ski Barcelona
www.skibcn.com
inline@skibcn.com
Telèfon: 93 007 26 37
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny