Notícia

Marc Rafart, president del Club Esquí Solsona, entrevistat pel Diari de la neu

Autor/a: Diari de la Neu
El proper mes de novembre Port del Comte complirà els seus 40 anys d'existència. Coincideixen amb aquest aniversari els del Club Esquí Port del Comte i el Club Esquí Solsona. La setmana passada vam entrevistar el president del primer club, Robert Herrada, i aquesta setmana ho hem fet amb Marc Rafart, president des de fa tres anys del Club Esquí Solsona.
Les dues entrevistes ens permeten conéixer el funcionament dels dos clubs, i a la vegada veure amb una perspectiva molt propera l'estació del Solsonès per part d'aquelles persones i entitats que hi tenen una relació propera, per tant amb coneixement i criteri. Per cert, que fins al 16 de juny el club té una exposició retrospectiva de l’esquí amb material d’esquí de totes les èpoques i fotos dels 40 anys del Club.

Amb motiu dels 40 anys de l'estació de Port del Comte volem publicar un article amb la història de l'estació. El cert però és que hi ha poca informació dels origens i gestació, motiu pel qual agraïrem que si algun lector ens pot facilitar informació i contactes ho agraïrem. Gaudiu de l'entrevista!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny