Notícia

Torna la cursa "La Marrana" a l'entorn de l'estació Vallter 2000

Autor/a: CEJ
La cursa de muntanya Cursa La Marrana es farà el proper setembre de 2013 amb una distància aproximada de 21.00 km i un desnivell acumulat aproximat de 2600 m. La sortida d'aquest trail no circular serà a prop de Vallter 2000.  La Cursa està organitzada per el Club Excursionista MadTeam amb el suport de l’Ajuntament de Setcases i l’estació d’esquí Vallter 2000
Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina web de la cursa. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s’hagi realitzat el pagament. El dia de la cursa, és imprescindible presentar la Llicència federativa homologada per a curses d'alta Muntanya i acompanyada del DNI o document acreditatiu al recollir el dorsal.
El període d’inscripció s’obrirà el dia 1 de juny de 2013 i es tancará el dia 15 de setembre de 2013 o en arribar als 250 inscrits. La participació està supeditada a corredors titulars de la llicència anual apta per a la competició expedida per la FEEC, la FEDME o altres federacions estrangeres adherides a la UIAA o a la FSA. També podran prendre part de la cursa aquells corredors en possessió de la llicència temporal de la FEEC i els titulars de llicències de les federacions esportives que tinguin reciprocitat amb la FEEC (Triatló i Orientació).

MAL TEMPS EN LA SEVA PRIMERA EDICIÓ

El 30 de setembre de 2012 es va disputar la primera edició de la Cursa de la Marrana. El recorregut que en principi havia de ser de 21 km amb sortida i arribada a Vallter 2000, amb un desnivell acumulat de 2.600 metres on es pujava a una cota màxima de 2.884 metres, es va haver de retallar a causa de les condicions hivernals on la neu va fer acte de presència, fent que els trams més tècnics del recorregut (Bastiments-Infern) es convertissin en molt perillosos per als participants. Al final els corredors van fer 14 km, practicament en la seva totalitat trepitjant neu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''Un consell: que quan facin el salt no tanquin els ulls''
Eduard Terricabres, en 'Terri' Cap de salts a la Llosa del Cavall

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots