Notícia

Per primer cop a la història del Pirineu, una estació d'esquí obre el 2 de juny

Autor/a: Captura de pantalla webcam
Avui sí: Porté i Puymorens passa a ser la primera estació d'esquí alpí del Pirineu que obre un dos de juny. Ahir ho va fer i malgrat que el temps no els va acompanyar, va aconseguir igualar el rècord de Vallter 2000, que també havia obert un 1 de juny l'any 1996.
Uns 600 esquiadors, segons dades de la mateixa estació, es van acostar a les instal·lacions de l'estació d'alpí de l'Alta Cerdanya per poder esquiar en modalitat alpina a la pista de la Vignole i la Mina. No consta que s'obrís el sector de Fonfreda, tot i que estava previst fer-ho. Però el temps no els va acompanyar i l'esquiada es va fer amb escassa visibilitat, fred i aiguaneu.
Però l'èxit ha estat important, el públic ha respost positivament i per això la direcció de l'estació fins i tot s'estaria plantejant obrir el proper cap de setmana, sempre que es garanteixi un mínim de clients estipulat a 600 per dia i que la neu es mantingui en quantitat suficient a pistes. Un requisit, aquest darrer, que serà més difícil de complir i és que les previsions apunten a una important pujada de temperatures per aquesta setmana.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots