Notícia

Porté Puymorens obre portes per esquiar l'1 de juny en un dia de ple hivern

Autor/a: Captura de pantalla
Boira, neu, fred, i vent, aquest és el panorama que avui 1 de juny trobaran els esquiadors que s'apropin a Porté Puymorens, segona estació del Pirineu en la història que obre un primer de juny. L'estació d'esquí de Portè i Pimorent, a l'Alta Cerdanya, l'administrativament francesa, reobre aquest cap de setmana. És tan excepcional que se n'ha fet ressó tota la premsa catalana, francesa i atenció, fins i tot ha sortit en un article del "Washington Post".
L'estació obre aquest dissabte i diumenge de vuit a una per només 15 euros. A les pistes està tot a punt i amb gruixos d'uns 80 centímetres de neu a la part alta i es podrà esquiar per dues pistes, al sector La MIna i Fontfreda.

Segons informava ahir TV3, els 1.200 forfets que l'estació d'esquí ha posat a la venda ja estan gairebé tots venuts. Un 50% se'ls han quedat els catalans que hi arribaran de tot el país: Barcelona, Girona, Olot, Castelldefels o Vilanova i la Geltrú. La resta són francesos, procedents, també, dels Alps i la Bretanya.
Els surt econòmicament rendible: el cost del funcionament és de 9.600 euros i amb els forfets venuts ja superen aquesta xifra.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny