Notícia

El BikePark de La Molina tindrà 50 quilòmetres per a BTT de nivell alt, mitjà i baix per a free ride

Autor/a: La Molina
Un any més, el BikePark de La Molina comença una nova temporada per convertir-se en la destinació ideal dels amants dels descensos i dels circuits en BTT. A partir del mes de juny les pistes d’aquest circuit estaran obertes tots els caps de setmana i a partir de l’1 de juliol obriran tots els dies, ininterrompudament, fins a l’11 de setembre.

El BikePark de La Molina compta amb diferents circuits i zones especials per complir les expectatives de tots els visitants durant aquests mesos d’estiu:

• Circuits de descens: fins a 8 pistes de descens per a Free Riders de nivell alt i mitjà: 23 quilòmetres de recorregut que uneixen la Tosa amb la sortida del Telecabina.
• Zona freestyle i woodpark: zona amb circuits de totes les dificultats, d’uns 300 m de longitud cadascun, amb diferents mòduls de fusta que poden ser peralts, passarel·les i salts a diferents altures, wallrids i àrea de dirt jump.
• Txiqui Bikepark Bosquet: zona familiar situada a la pista Bosquet de 200 m
de longitud, al costat de la base del Telecabina. Disposa de cinc mòduls diferents, fets amb fusta i assequibles a tothom.
• Circuits cross-country: fins a 27 km dividits en 3 circuits que s’inicien
en el Telecabina.
• Lloguer de bicicletes: servei de lloguer amb 40 BTT punteres i patinets,
tot el material de protecció necessari, situat al costat del Telecabina. Compta amb models de descens, freeride, enduro, cross-country, a més d’un model de dirtjump.
• Servei d’escola: MTP School La Molina BikePark, l’escola oficial de mountain bike de La Molina on es poden contractar classes per mig dia o dia sencer. L’estació també disposa d’un centre d’esports adaptat amb tres bicicletes de muntanya adaptades per a persones amb paraplegiaEntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


38%


13%


50%

8 vots