Notícia

El BikePark de La Molina tindrà 50 quilòmetres per a BTT de nivell alt, mitjà i baix per a free ride

Autor/a: La Molina
Un any més, el BikePark de La Molina comença una nova temporada per convertir-se en la destinació ideal dels amants dels descensos i dels circuits en BTT. A partir del mes de juny les pistes d’aquest circuit estaran obertes tots els caps de setmana i a partir de l’1 de juliol obriran tots els dies, ininterrompudament, fins a l’11 de setembre.

El BikePark de La Molina compta amb diferents circuits i zones especials per complir les expectatives de tots els visitants durant aquests mesos d’estiu:

• Circuits de descens: fins a 8 pistes de descens per a Free Riders de nivell alt i mitjà: 23 quilòmetres de recorregut que uneixen la Tosa amb la sortida del Telecabina.
• Zona freestyle i woodpark: zona amb circuits de totes les dificultats, d’uns 300 m de longitud cadascun, amb diferents mòduls de fusta que poden ser peralts, passarel·les i salts a diferents altures, wallrids i àrea de dirt jump.
• Txiqui Bikepark Bosquet: zona familiar situada a la pista Bosquet de 200 m
de longitud, al costat de la base del Telecabina. Disposa de cinc mòduls diferents, fets amb fusta i assequibles a tothom.
• Circuits cross-country: fins a 27 km dividits en 3 circuits que s’inicien
en el Telecabina.
• Lloguer de bicicletes: servei de lloguer amb 40 BTT punteres i patinets,
tot el material de protecció necessari, situat al costat del Telecabina. Compta amb models de descens, freeride, enduro, cross-country, a més d’un model de dirtjump.
• Servei d’escola: MTP School La Molina BikePark, l’escola oficial de mountain bike de La Molina on es poden contractar classes per mig dia o dia sencer. L’estació també disposa d’un centre d’esports adaptat amb tres bicicletes de muntanya adaptades per a persones amb paraplegia
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial