Notícia

Avui a Baqueira, última oportunitat de la temporada 2012-13

Autor/a: Captura de pantalla
Esquiar al Pirineu català el 5 de maig encara és possible. Avui l'estació aranesa acomiada la temporada de neu 2012-13 i, tot i que pot semblar una afirmació idíl·lica, ho fa en unes condicions excepcionals. Quatre graus de temperatura que mantenen la neu en bones condicions, un cel amb núvols i clarianes que permeten una il·luminació i lluminositat pròpies de la primavera i a la vegada priven que el sol constant castigui la neu, pocs clients i tot el sector de Baqueira obert.
Avui serà un dia històric per al Pirineu i possiblement trigarem uns anys a tornar a veure una conjunció de bones condicions per a l'esquí alpí o surf de neu en una data tant avançada en el calendari.
A dia d'avui, i segons el comunicat de l'estació el gruix de neu va dels 60 a 280 cms, 34 pistes obertes (totes al sector Baqueira) i un total de 8 remuntadors. Preu especial del forfet: 25 € adults i 17 € infantils., un preu econòmic i atractiu per acomiadar al Pirineu català una temporada que ja se l'ha definit com a històrica. Recordeu esquiadors: avui última oportunitat!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny