Notícia

Últim cap de setmana d'esquí a La Cerdanya i cinc mesos de temporada.

Autor/a: Diari de la Neu
Avui dijous comença un canvi de temps marcat per plugims febles que obren la porta al darrer cap de setmana d'esquí a La Cerdanya. Demà divendres continuarà  una inestabilitat que es podria allargar fins al dilluns. Tot plegat pocas cosa perquè seran ruixats intermitents que al llarg del dia deixaran quantitats minses de pluja o neu en cotes altes. Amb tot a Masella la temporada continyua i encara es podrà esquiar en bones condicions en els sectors més alts, on la neu es conserva bé malgrat la bonança. Aquests sectors són: la Tosa, Coma Pregona i Dues Estacions i tots ells es troben per sobre la cota dels 2.100 m.
Aquests dies la Masella  anuncia a través del seu web que l’accés a pistes és per Coma Oriola, cota 1.950 m. i recorda que els clients amb l’abonament de temporada poden accedir a l a les invitacions de regal que els serveix per  “convidar un amic”.
Ahir a l'estació ceretana encara oferia 17 pistes obertes que sumen 24 km esquiables. L’horari de remuntadors és de 9h a 15h i l’accés a pistes per Coma Oriola.
Masella doncs haurà acabat la temporada amb 151 dies d'esquí/surf de neu: cinc mesos de tempoarada
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial