Notícia

Últim cap de setmana d'esquí a La Cerdanya i cinc mesos de temporada.

Autor/a: Diari de la Neu
Avui dijous comença un canvi de temps marcat per plugims febles que obren la porta al darrer cap de setmana d'esquí a La Cerdanya. Demà divendres continuarà  una inestabilitat que es podria allargar fins al dilluns. Tot plegat pocas cosa perquè seran ruixats intermitents que al llarg del dia deixaran quantitats minses de pluja o neu en cotes altes. Amb tot a Masella la temporada continyua i encara es podrà esquiar en bones condicions en els sectors més alts, on la neu es conserva bé malgrat la bonança. Aquests sectors són: la Tosa, Coma Pregona i Dues Estacions i tots ells es troben per sobre la cota dels 2.100 m.
Aquests dies la Masella  anuncia a través del seu web que l’accés a pistes és per Coma Oriola, cota 1.950 m. i recorda que els clients amb l’abonament de temporada poden accedir a l a les invitacions de regal que els serveix per  “convidar un amic”.
Ahir a l'estació ceretana encara oferia 17 pistes obertes que sumen 24 km esquiables. L’horari de remuntadors és de 9h a 15h i l’accés a pistes per Coma Oriola.
Masella doncs haurà acabat la temporada amb 151 dies d'esquí/surf de neu: cinc mesos de tempoarada
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial