Notícia

La Federació Catalana d'Esports d'Hivern i Llet Nostra signen el conveni de patrocini

Autor/a: FCEH
La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) compta ja amb el nou patrocini de Llet Nostra, marca implicada des de sempre amb esdeveniments esportius, solidaris, educatius i culturals de casa nostra. Amb anterioritat, Llet Nostra ja va col·laborar amb el circuit infantil d’esquí alpí Audi Quattro Cup i ara referma l’aposta pels esports de neu i gel amb la signatura d’un acord de patrocini amb la FCEH per a la present temporada i la vinent. Llet Nostra, que creu en la tasca de la FCEH i comparteix els valors de l’esport, inicia aquest vincle gràcies al qual vol donar suport i potenciar els esports d’hivern. La llet de cooperatives catalanes vol ser la llet dels nostres esportistes que aposten per un estil de vida esportiu, natural i saludable. Xavier Tubert, president de Llet Nostra Alimentària S.L assegura que "l'acord signat és una aliança de marca molt forta perquè inclou la possibilitat de vincular la marca Llet Nostra amb els valors dels esports de casa nostra”.

L’acord estableix que la marca Llet Nostra tingui presència en l’equipament oficial dels esportistes, així com en els programes i els comunicats de les competicions oficials organitzades per la FCEH i/o per als clubs afiliats, ja que Llet Nostra també és el patrocinador oficial de la gran majoria de clubs organitzadors de la FCEH. La firma d’alimentació catalana ha acordat amb la FCEH la possibilitat de realitzar accions comercials o promocionals en els recintes en què es disputen les competicions, sempre amb autorització dels organitzadors i sota les normes vigents internes.

De moment, l’empresa ja ha estat present en moltes de les curses del calendari oficial de la FCEH com a patrocinador oficial de les competicions i ha regalat als esportistes i als clubs organitzadors lots del producte Glop, el batut de xocolata, cacau i llet nostra. Tant la FCEH com els clubs afiliats al conveni s’han compromès a incloure el logotip de la marca en totes les seves accions de comunicació i donar suport i difusió a la marca a través de les xarxes socials. Oscar Cruz, President de la FCEH, afirma que “en èpoques difícils, trobar el recolzament d’una empresa del prestigi i arrelament al país com és Llet Nostra ens ancoratge a continuar treballant pel futur esportiu del nostres joves”.

Sobre Llet Nostra

Llet Nostra, la marca impulsada per les cooperatives catalanes, és un projecte nascut l’any 2003. Llet Nostra és la única marca de llet nascuda i enfocada exclusivament al mercat català i és el  principal referent de la industria lletera de Catalunya. Es diferencia d’altres marques del sector per ser una empresa propietat dels ramaders catalans. Les fàbriques de Llet Nostra són les seves granges i els seus professionals són ramaders, no industrials.

Es tracta d’un projecte cooperatiu i autòcton, vinculat a la nostra gent i al nostre territori. En la actualitat milers de consumidors confien cada dia en l’origen i qualitat de Llet Nostra. Darrere de la marca hi ha representants el 30% dels ramaders catalans i prop del 25% de la llet que es produeix a casa nostra. Els seus principals valors són origen, experiència, qualitat i compromís amb el sector ramader i els consumidors. Llet Nostra es una

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots