Notícia

Les estacions de FGC donen la benvinguda a l’estiu al Saló del Turisme

Autor/a: FGC
La divisió de Turisme i Muntanya del Grup FGC participa un any més en el Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC), que se celebra del 19 al 21 d’abril, i ho fa presentant l’oferta d’activitats de primavera i d’estiu que es pot realitzar a les diferents instal·lacions del Grup.

Un cop finalitzada la temporada d’hivern, l’activitat no s’atura. Després d’una temporada on els esquiadors han pogut gaudir d’unes condicions de neu òptimes i d’unes instal·lacions en ple rendiment, i que han possibilitat allargar-la durant el mes d’abril, les estacions s’enfoquen ara cap a la primavera i a l’estiu. Totes han preparat un programa d’activitats destinat a fer gaudir de les instal·la cions i del paratge a tots els visitants.

Així, entre d’altres activitats, La Molina (www.lamolina.cat) continua oferint als seus visitants activitats com el Telecabina o el Bikepark, i com a novetat aquest any ofereix la possibilitat de fer viatges en globus; Vall de Núria (www.valldenuria.cat) organitza al seu Parc Lúdic jocs d’equilibri, un rocòdrom, una tirolina, 2 tubbys i 2 cintes transportadores; Espot Esquí i Port Ainé (www.skipallars.cat) ofereixen excursions en minicars i monopatins tot terrenys; i a Vallter (www.vallter2000.com) els visitants podran fer ús del Telecadira i gaudir de l’espai natural del naixement del riu Ter.

A més de l’activitat a les estacions, el Grup FGC també ofereix la possibilitat de gaudir d’espais naturals de gran bellesa, gràcies a les ru
tes del Tren dels Llacs (www.trendelsllacs.cat), el Tren del Ciment (www.trendelciment.cat) i al cremallera i als funiculars de Montserrat
(www.cremallerademontserrat.cat).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots