Notícia

L'Ajuntament de Setcases vol negociar amb FGC les condicions d'obertura de Vallter

Autor/a: Diari de la neu
El diari El Punt Avui informava en la seva edició d'ahir que l'alcalde de Setcases, Carlos Fernández , vol que la nova concessió dels terrenys de Vallter 2000, que ara s'ha de renegociar, asseguri que l'estació es mantindrà oberta mentre les condicions de neu permetin practicar l'esquí.
Fernández va criticar durament a Ferrocarrils de la Generalitat quan ara fa quinze dies va anunciar l'acabament de la temporada d'esquí a l'estació de la Vall de Camprodon malgrat que els gruixos de neu a l'estació eren considerables. De fet Diari de la Neu va comprovar dissabte passat com, malgrat el gruix de neu i les bones condicions d'aquesta, l'afluència d'esquiadors a l'estació va ser molt baixa. I si no hi ha un mínim d'esquiadors, no hi ha ingressos que compensin les despeses d'obertura de les instal·lacions.
Ahir Carlos Fernández va manifestar al diari que està disposat a batallar i per fer-ho compta amb la concessió administrativa que fa l'Ajuntament de Setcases a Vallter 2000 per a l'ús dels terrenys, que són de propietat municipal.
Vallter 2000 va anunciar aquest dilluns l'acabament de la temporada d'esquí alpí a l'estació més oriental del Pirineu via xarxes socials i en el seu web.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny