Notícia

Primavera a Baqueira: esquiar pel matí, golf a la tarda

Autor/a: Baqueira Beret
Després de l'èxit del passat cap de setmana l'estació aranesa torna a obrir les seves portes el cap de setmana del 20 i 21 d'abril per al gaudi de l'esquí a la primavera amb bon temps. El preu especial del forfet és 25 € adults i 17 € nens.

Els gruixos a pistes segueixen sent imponents i oscil·len entre els 80 i 320 cm. Cal aprofitar la prolongació d'una temporada amb rècords de precipitacions de neu i és que encara queden dos caps de setmana d'abril i la setmana completa del 27 d'abril al 5 de maig per gaudir de Baqueira.

L'ideal en aquestes dates és esquiar al matí i fer una parada per dinar en una de les terrasses amb solàrium des d'on es pot admirar l'espectacular paisatge dels cims de les muntanyes de la vall d'Aran, com el Montarto o el Mauberme de gairebé 3.000 metres d'altitud i fins i tot del veí municipi de Benasc com l'Aneto que arriba als 3.400 metres.

Aquest proper cap de setmana s'inaugura la temporada al Golf Salardú. Com a la primavera els dies s'allarguen, una proposta molt atractiva per les tardes és la pràctica del golf.
El Golf Salardú és un Pitch & Putt de 9 forats, amb camp de pràctiques i puttigreen i l'horari del joc és fins les 19.00h.

Coincidint amb l'obertura de la temporada els esquiadors tindran uns preus especials.
Per més informació golfsalardu@cuylas.com i 973 64 41 96.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny