Notícia

Aquest cap de setmana Vall de Núria mantindrà obert el Parc Lúdic

El Grup FGC tancarà la temporada d’hivern aquest cap de setmana. Algunes de les estacions que encara continuaven obertes durant el mes d’abril oferiran alguns dels seus serveis i instal·lacions, mentre que d’altres ja no obriran el dissabte 20 i el diumenge 21 d’abril. Tot i l’esforç del grup per mantenir en funcionament les estacions, les condicionsmeteorològiques anunciades pels propers dies han fet recomanable donar per finalitzada la temporada, ja què l’estat de la neu no serà l’òptim per a la pràctica de l’esquí.

Vall de Núria (www.valldenuria.cat) tancarà totes les seves pistes i només mantindrà obert el Parc Lúdic. Tot i així, aquesta estació acomiada la temporada amb
promocions i amb competició. Durant els dies 19 i 20 d’abril (divendres dia i nit i dissabte dia) molts dels establiments de Vall de Núria i la Vall de Ribes oferiran una oferta especial, en la que per només 10€ es podrà fer un viatge en el cremallera, o fer un dinar o fer una nit d’hotel, entre d’altres activitats. A més, durant dissabte i diumenge tindran lloc les Primeres Jornades d’Esquí de Muntanya Foca’s Fest 2013.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny