Notícia

El diari Regió 7 es fa ressó de la Challenge 2013 celebrada a Port del Comte

Autor/a: Web de Port del Comte
Port del Comte va ser l'estació d'esquí que va acollir aquest any la Challenge, la trobada de professionals de la neu que es va celebrar entre dimecres 3 i divendres 5 d'abril amb la participació de tretze estacions d'esquí de tot l'estat.
La trobada reuneix professionals que treballen a les estacions d'esquí i es fa un cop ha finalitzat la temporada. Quan es van fer les proves encara hi havia moltes instal·lacions obertes, fet que va restar participació. La trobada compta amb una part més lúdica i una altra de més competitiva. En aquest darrer vessant, els professionals del Port del Comte es van endur el trofeu Jordi Peix (el més representatiu de la trobada) així com les tres primeres posicions del gegant general masculí i el de pisters socorristes (ambdues proves amb Albert Estella, Joan Estella i Màrius Martí com a tres primers classificats), a més d'altres podis.
Entre les proves que es van dur a terme aquests dies al Port del Comte, hi havia proves relacionades amb les màquines trepitjaneu, remuntadors o serveis i oficines, totes al voltant del món de l'esquí.
Font: Regio7

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny