Notícia

Vallter 2000 s'acomiada de la temporada de neu 2012-13

Autor/a: Diari de la Neu
Vallter 2000 va tancar ahir diumenge la temporada de neu 2012-13. Tal i com estava previst l'estació més oriental del Pirineu va obrir un cap de setmana més del previst però l'afluència d'esquiadors ha estat insuficient per compensar les despeses d'obertura de les instal·lacions.
Dissabte el nombre de visitants va ser baix i en la seva majoria clients amb forfet de tempoarada. Fins i tot l'organització de la prova social del Setcases Ski Club va donar cert ambient i alegria a la pista Barquins però tal com va comprobar el Diari de la neu el nombre d'esquiadors va ser baix, malgrat les excel·lents condicions de la neu que oferia el conjunt de l'estació fins a les 11 del matí.
L'endemà diumenge es va incrementar el nombre de visitants i esquiadors però els ingresos no haurien estat suficients per cobrir les despeses bàsiques. I això que Vallter oferia una bona imatge, de blanc omnipresent, però els esquiadors cada vegada més esquien per calendari i no per altres criteris com podrien ser el gruix de neu, la qualitat o el nombre de pistes obertes. En qualsevol cas l'estació tenia obertes la zona de debutants i les pistes del telecadira Jordi Pujol i els clients de l'estació van quedar amb unes bones sensacions per l'estat de la neu a les primeres hores del dia.
Ahir tant la web de Vallter com el facebook i el seu twitter ja informaven que es tractava del darrer dia de la temporada de neu.

Diari de la Neu us convida a donar-vos d'alta a les nostres xarxes socials:
La nostra adreça a Twitter en aquest enllaç.    Facebook, cliqueu aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny