Notícia

Els responsables de FGC valoren positivament la temporada en el darrer programa del "MeteoNeu"

Autor/a: Captura de pantalla
En el darrer programa de "MeteoNeu" de Catalunya Ràdio Francesc Mauri va entrevistar als responsables de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. El programa es va emetre el passat 4 d'abril i es va entrevistar a Enric Ticó, president del grup FGC, i Montse Coronas, responsable de comunicació en turisme de muntanya del grup.

Segons Ticó el balanç global de les 5 estacions gestionades per FGC és positiu, malgrat el retard en l'obertura d'algunes de  les estacions, citant el cas de Vallter, que precisament contrastava amb que va ser la primera en obrir a la passada temporada. De fet Ticó va parlar de totes les estacions del grup: La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i la ja esmentada Vallter. El president de FGC va apostar per desestacionalitzar la temporada de les estacions amb activitats diverses, des de les activitats pròpies de l'estiu de Vall de Núria, a promoure activitats alternatives a l'esquí a la Molina, la proximitat d'Espot amb el Parc Nacional d'Aigüestortes o l'organització d'esdeveniments com la volta ciclista de Catalunya que va passar per l'estació de Port Ainé, que tant bons resultats ha donat en imatge a nivell internacional. Va valorar també d'iniciatives com el forfet conjunt de temporada que engloba les 5 estacions o les aplicacions per telèfons mòbils activades aquest any.
Montse Coronas, cap de comunicació de Turisme i Muntanya de FGC, va parlar entre altres qüestions del condicionat de la crisi alhora d'anar esquiar i va posar sobre la taula la varietat d'opcions, tant econòmiques com de perfil d'esquiador, que ofereixen les 5 estacions, tot singularitzant els atractius de cadascuna d'elles i l'adaptació a les circumstàncies econòmiques actuals.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny