Notícia

Dilluns 15 d'abril últim dia per a la presentació de les candidatures per al premi "Pitu Figueras"

Autor/a: Captura de pantalla Diari dela Neu
El dilluns 15 d'abril serà el darrer dia per a presentar les candidatures per al premi “Col·laborador i Esport Dr. Pitu Figueres", una iniciativa de la Junta Directiva de la FCEH que té com a objectiu fer visible el imprescindible paper dels col·laboradors i voluntaris en els esports d’hivern.
El Premi Pitu Figueras vol reconèixer la tasca d’aquelles persones que intervenen en una organització d’una manera voluntària i altruista, aquells que, per exemple, demanen vacances per col·laborar en una competició, que inverteixen el seu temps en esportistes que gairebé no coneixen, que sempre tenen un somriure, que estan disposats a donar un cop de mà en qualsevol de les àrees d’una organització, que arrosseguen a molts altres a formar part d’aquest equip motivat.
La presentació dels candidats no serà pública, i només es donarà a conèixer el nom del premiat que el jurat hagi decidit, entre els aspirants que s'hagin presentat. S’hauran de realitzar a la FCEH Avd. del Carrilet núm. 3, ed D, 3a planta – 08902 - L'Hospitalet de Llobregat o a través del correu electrònic info@fceh.cat amb l’aportació dels següents documents:

Es faran mitjançant aquest full d’instància. Descarrega'taquíles bases del premi.
Més informació d'aquest premi a: FCEH - Notícia

Diari de la Neu us convida a donar-vos d'alta a les nostres xarxes socials:
La nostra adreça a Twitter en aquest enllaç.   Per seguir-nos a Facebook, cliqueu aquí.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial