Notícia

A Baqueira la neu no vol marxar

Autor/a: Baqueira Beret
Baqueira obre aquest cap de setmana i tots els caps de setmana d'abril incloent la setmana completa del 27 d'abril al 5 de maig a preus especials i amb unes cotes de neu entre els 135 cm i 375 cm.

El calendari ens indica que estem a la primavera però l'aspecte de l'estació és de ple hivern amb considerables gruixos de neu a les pistes. Amb motiu de la prolongació de temporada més enllà del calendari oficial, l'estació ofereix un preu de forfet especial, 25 € adults i 17 infantil.
És una magnífica ocasió per gaudir d'aquesta extraordinària temporada i de la bonança meteorològica de l'esquí de primavera. A més, en ser els dies més llargs és possible descobrir una vall d'Aran diferent, lluny del fred de ple hivern.
Estarà oberta tota l'àrea de Baqueira per la qual cosa molts recordaran quan l'estació tenia aquesta mida, quan l'esquí era una aventura començant pels accessos, que disten molt dels actuals. Moltes amistats es van travar després de coincidir al telecadira de la 1 repetides vegades.

A més, el tàndem Baqueira Beret vall d'Aran no té rival. Després de lliscar per les mítiques pistes de Baqueira que millor que visitar els pobles de la vall amb les seves esglésies del romànic i rematar l'excursió amb un àpat en un dels seus nombrosos restaurants amb molt d'encant i millor carta.

Diari de la Neu us convida a donar-vos d'alta a les nostres xarxes socials:
La nostra adreça a Twitter en aquest enllaç.   Per seguir-nos a Facebook, cliqueu aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny