Notícia

Vallter va ser l'escenari perfecte per acollir el Campionat de Catalunya Paral·lel

Autor/a: Diari de la Neu
Diumenge Vallter tenia oberts els sectors de debutants i el sector del telecadira Jordi Pujol, i sobre pistes i el seu entorn una capa gruixuda i uniforme d'una neu pols caiguda entre divendres nit i dissabte. Una imatge idíl·lica gràcies a una neu que potser no era la qué més s'estimen els corredors dels equips de competició però que sens dubte va donar molta felicitat als clients de l'estació i als seus responsables.

Amb un cel blau intens, sol, una temperatura agradable i força públic a l'arribada, la pista Barquins va acollir els campionats de Catalunya de paral·lel. La prova no va acabar fins a la una del migdia i això es va notar en els traçats de les portes blaves i vermelles, així que els corredors van haver de tirar de tècnica i física per superar cada gir.

La prova era organitzada pel Club Esquí Camprodon (SCC) i marca el final de las competicions de la Lliga Catalana Infantil i de la Lliga Catalana Absoluta, Juvenil i Challenge de la temporada.

Per tal d'establir la classificació d'aquest Campionat de Catalunya de Paral·lel, en les categories Sènior, Júnior I i Júnior II masculí, aquestes s'han agrupat en classificació Ciutadana (membres d'equips estatals i de centres de tecnificació reconeguts pel CSD) i classificació no Ciutadana (la resta de participants). En classificació Ciutadana és va proclamar campió de Catalunya de Paral·lel el corredor de LMCE Pol Carreras, seguit en segona plaça del company de club Toni Puig. Al tercer esgraó del podi va pujar el corredor del PEC Ferran Terra.
En classificació no Ciutadana, els tres podis van ser per a corredors de LMCE: 1er Oriol Riu, 2on Enric Guerra i 3er Pol Pascual.

En Infantil I femení, la guanyadora va ser Samantha Mcclellan (GRAN), seguida de Paula Sellol (CANMC) i Carla Vilalta (LMCE).
Bárbara Vives (CAEI) va triomfar en Infantils II, mentre que Anna Oller (CANMC) va fer una segona posició i Miren Miquel (CAEI) tercera.


Diari de la Neu us convida a donar-vos d'alta a les nostres xarxes socials:
La nostra adreça a Twitter en aquest enllaç.   Per seguir-nos a Facebook, cliqueu aquí.

Enllaços relacionats

Classificació Ciutadana i no Ciutadana

Classificació Infantil

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny