Notícia

Els esports d'hivern al “Tot gira” de Catalunya Radio també dóna per acabada la temporada

La secció de la neu, al programa "tot gira" de  Catalunya Radio, de tots els diumenges a partir de les 20 h., ha finalitzat aquesta temporada.
Aquesta secció inclou tota l'actualitat dels esports d'hivern i fixa l'atenció en el seguiment dels esportistes catalans tant en la neu com en el gel.
Xavier Palau, és el responsable dels esports d'hivern a la redacció esportiva de Catalunya Ràdio, i és l'encarregat de posar-ho en antena tots els caps de setmana. Ha fet 12 reportatges molt interessants sobre els esports d’hivern.
Reportatges que han tingut com a protagonistes esportistes catalans, gestors de les estacions d’esquí, clubs de gel, organitzadors competicions, etc. tots ells amb un denominador comú, l’objectiu Barcelona Pirineu 2022.

Si voleu escoltar els programes :  http://www.catradio.cat/seccio/3732/La-neu-al-Tot-gira/programa/1040/Tot...
Hi trobereu reportatges com: Laura Orgué esquiadora de fons, l’estació d’esqui de La Masella, Ferran Terra un crack de l’esqui alpí, els Campionats del Món d’Esquí Alpí IPC a La Molina, el Club Gel Puigcerdà, Eric Villalón tot un referent dels atletes paralímpics,l’Skeleton un esport spectacular, BarGelona … etc

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny